Ignite Hasdeu: Vorbitorium


     Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu” împlinește 140 de ani, în data de 19 octombrie. În a treia săptămână din luna octombrie, se vor organiza o mulțime de activități interesante, printre care și IGNITE: Hasdeu Vorbitorium.

    DSC_0029Ignite este o metodă de a crea un eveniment non-standard. Această metodă implică o serie de comunicări cu durata de fix cinci minute realizate de ignite-ști. Aceștia au libertatea de felul de a se îmbrăca, de a se mișca pe scenă, iar scopul lor este de a deveni cel mai impresionant dintre toți prin felul său de a vorbi.  Comunicările vorbitorilor durează cinci minute, cu prezentările a câte 20 slide-uri, cu durata de 15 sec. Ignite-știi de la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” se pregătesc insistent pentru o prezentare cât mai deosebită, iar dna. Lidia Kulikovski șef la Departamentul Studii și Cercetări este formatorul și va fi moderatorul evenimentului. 

Așadar, sunteți invitați să împărtășiți împreună cu ingnite-știi bucuria zilei de 19 octombrie și împreună să fim mândri, de realizările Bibliotecii Municipală „B. P. Hasdeu”.

Elena Răileanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s